bestel eenvoudig via smartphone

  • Leisure and road accessories

    The widest range of car, truck & mobile accessories for petrol stations

Onze beste categorieën

CAR CARE PRODUCTS

ONS AANBOD

TRUCK PRODUCTS

ONS AANBOD

MOBILE PRODUCTS

ONS AANBOD

LOGO PRODUCTS

ONS AANBOD
 

INTERESSANTE PRODUCTEN

AXYMA uw partner in non-food
tankstations, carwash, truckstops & DIY

Axyma stelt u zijn B2B site voor die zich specifiek richt tot de professionele uitbater van tankstation, carwash en truckshop,... . Daarin vindt u een compleet overzicht van ons gamma. Overzichtelijk en gedetailleerd. Kosten noch moeite werden gespaard om u als klant niet zomaar de zoveelste verkoopsite aan te bieden, maar een handig en efficiënt werkinstrument. Ons volledige gamma, alle producten en assortimentslijnen, worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd door middel van kwalitatieve afbeeldingen en gedetailleerde omschrijving. Het concept van deze site is zodanig uitgewerkt dat u onmiddellijk een overzicht heeft van alle producten.

Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende productcategorieën: auto accessoires, truck accessoires, telefonie, smeermiddelen, luchtverfrissers, Adblue, zonnebrillen en consumables... etc

Daarna vindt u per categorie een overzicht van alle merken en producten.

Naast ons huismerk AXYMA behoren de merken en brands die wij geselecteerd hebben tot het beste wat de markt te bieden heeft.

Enkele concrete voorbeelden :
WYNN’s,  ADBLUE, EUROL, ARBRE MAGIC, AMBI PUR, LITTLE JOE, MICHELIN, LAMPA, PHILIPS, PANASONIC, DURACELL, CASTROL, TOTAL, TEXACO, SHELL, Q8, WD40, TURTLE WAX, HOLTS...

Zodoende kan u op een efficiënte wijze uw productselectie maken. Eenmaal uw bestelling geplaatst, wordt die onmiddellijk verwerkt en geleverd. Deze site is slechts het begin, want  het AXYMA team houdt niet van half werk. Alle courante producten zijn steeds voorradig. Onze klanten kennen geen voorraadproblemen en op hun beurt enkel tevreden klanten. En last but not least, het AXYMA-gamma heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding van de BENELUX.

De AXYMA-productlijnen zijn van een hoge kwaliteit, onderscheiden zich door hun vernieuwend concept en zijn prijsvoordelig.

AXYMA is de geprivilegieerde leverancier en zakenpartner van vele ondernemingen.

Wij hopen op een goede samenwerking en zijn  bereikbaar op onderstaande contactgegevens.

Aarzel zeker niet ons te contacteren, wij staan u graag te woord. 

Onze merken