bestel eenvoudig via smartphone

  • Leisure and road accessories

    The widest range of car, truck & mobile accessories for petrol stations

Onze beste categorieën

CAR CARE PRODUCTS

ONS AANBOD

TRUCK PRODUCTS

ONS AANBOD

MOBILE PRODUCTS

ONS AANBOD

LOGO PRODUCTS

ONS AANBOD
 

INTERESSANTE PRODUCTEN

AXYMA uw partner in non-food
tankstations, carwash, truckstops & DIY

Welkom bij Axyma

Bij Axyma BV zijn we trots op onze uitgebreide selectie van hoogwaardige non-food producten die speciaal zijn ontworpen voor tankstations, carwashes en truckstops. Ons assortiment omvat alles wat u nodig heeft om uw klanten te bedienen en uw bedrijf te laten groeien. Van autoverzorgingsartikelen en AdBlue tot de nieuwste GSM-accessoires, wij bieden producten die zowel kwaliteit als waarde leveren.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan uniformiteit en presentatie. Al onze producten zijn verpakt in aantrekkelijke, uniforme verpakkingen die niet alleen de verkoop stimuleren maar ook uw winstmarge verbeteren. Door te kiezen voor Axyma, kiest u voor een partner die uw omzet een boost geeft en uw klanten tevreden houdt.

Wij maken het u gemakkelijk om onze producten aan te schaffen. U kunt eenvoudig online bestellen via onze B2B-webshop of gebruikmaken van een barcode scanner op uw smartphone. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte manier om uw voorraad aan te vullen en altijd up-to-date te blijven met de beste producten op de markt.

Verken onze webshop om ons volledige aanbod te ontdekken en ervaar zelf de voordelen van samenwerken met Axyma. Of u nu op zoek bent naar basisbenodigdheden of innovatieve producten om uw aanbod te verrijken, wij hebben de oplossingen die u nodig heeft.

Onze merken