bestel eenvoudig via smartphone

Connectivity

Al enkele jaren is Axyma ook uw ideale partner voor alle accessoires voor gsm, smartphones en tablets.
Door het toenemende gebruik van mobiele telefoons zit de verkoop van elektronica artikelen bij tankstations en truckshops in de lift.
Ons aanbod is dan ook door de jaren heen uitgegroeid tot de specialist op het gebied van telefoon accessoires.

Axyma lanceerde zijn eigen assortiment telefonie. Daarin bevinden zich diverse soorten opladers, headsets, gsm en tablethouders, bluetooth artikelen…
Tal van onze klanten hebben deze producten reeds succesvol geïmplementeerd, allen met succes. We zien een uitstekende doorverkoop bij al onze distributiekanalen.

Wat niet onbelangrijk is, is de presentatie, goed leesbare en aantrekkelijke verpakkingen zetten het product in de kijker. De compacte verpakking met strakke uitstraling
zorgt er voor dat er meer producten per meter kunnen gepresenteerd worden wat de rentabiliteit verhoogt. We kunnen ook een uitgebreid assortiment POS-materiaal aanbieden.
Dit varieert van compacte toonbankdisplays tot vloerdisplays in diverse uitvoeringen. Aan de hand van onze omzet verhogende schappenplannen kunnen we U als klant bijstaan tot we een optimaal resultaat bekomen voor uw shop.

Naast een ruim assortiment, vinden we het belangrijk om al onze klanten een goede prijs en service aan te bieden.
Kortom, het aanbod telefonie geeft U als klant volop de kans uw omzet en marges te verhogen.

                axyma connectivity