barcodescanner via smartphone

OVER AXYMA


Waarvoor staan we?

AXYMA staat voor een modern hedendaagse bedrijf met een innovatieve jonge spirit. Axyma is een unieke onderneming in het domein van tankstations, truckstops, carwash en wasstraten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een totaal concept aanbieden dat volledig is aangepast aan de noden van onze doelgroep. Steeds zijn wij op zoek om onze productlijn af te toetsen op de vraag van het moment. We staan garant voor hoge kwaliteit en aantrekkelijke presentatie van ons aanbod. Axyma oogt exclusief in zijn segment, velen deden ons reeds na, weinigen slagen erin ons te evenaren.

Méér dan 3000 artikelen..

AXYMA voert een unieke productlijn onder eigen merknaam. Elk product heeft een duidelijk herkenbaar en goed vormgegeven verpakkingslijn. Daarnaast biedt Axyma een tal van A-merken zoals Adblue, Eurol, Mobil, Arbre Magic, ... voor de wagen en vrachtwagen aan. Reeds enkele jaren zijn we verdeler van Lampa (Italië) Deze samenwerking biedt heel wat troeven voor onze klanten. Mede hierdoor kunnen we ons richten tot een groot aantal doelgroepen zoals distributiebedrijven, doorverkopers, winkelketens, warenhuizen, detailhandel, fiets -en motozaken, autoshops en doe-het-zelf zaken. Ons totale assortiment omvat hierdoor meer dan 3000 productreferenties nl. auto-en truck accessoires, car care, telefonie, motorolie, adblue, ... Dit is het resultaat van continue en doorgedreven selectie van het beste wat de internationale markt te bieden heeft. Ons gamma wordt frequent geüpdatet met de nieuwste producten waardoor wij voldoen aan de behoeften van onze klanten die kwalitatieve en vernieuwende producten op prijs stellen.

Onze verkoop

Voor Axyma staat een persoonlijke benadering van de klant centraal, wat door onze klanten sterkt geapprecieerd wordt. Door onze jarenlange vakkundige kennis, kunnen wij onze klanten advies op maat geven. Iedere klant is uniek!

Bovendien zijn we heel trots op ons digitaal verkoopsysteem. Hierdoor kan er 24/7 besteld worden. Het systeem is eenvoudig in gebruik, overzichtelijk en bovenal steeds up-to-date met real time stock status. Door dit uniek systeem is ons volledig logistiek proces gericht op snelheid, nauwkeurigheid en stiptheid. Wij zorgen steeds voor een zeer snelle afhandeling. Door onze constante voorraad van meer dan 3.000 verschillende artikelen garanderen wij een snelle levering. U zal merken dat wij onze klant topkwaliteit aanbieden aan zéér aantrekkelijke prijzen.

Kortom wanneer U voor Axyma kiest kust u voor :

  • een dynamisch en vernieuwend bedrijf
  • een ruim assortiment met + 3.000 referenties
  • snelle levering
  • open communicatie
  • grote klanttevredenheid
  • one stop shopping

Onze gegevens

+32 (0) 56 31 12 03
info@axyma.com // sales@axyma.com

maandag 08:30 - 16:30
dinsdag 08:30 - 16:30
woensdag 08:30 - 16:30
donderdag 08:30 - 16:30
vrijdag 08:30 - 16:30
zaterdag gesloten
zondag gesloten


AXYMA BV

Wagenmakerijstraat 33A
BE-8600 DIKSMUIDE

BE1002.903.982